10bet
Neteller
Unibet UK offer:
bet £20 get £40


Unibet Italiy Seria B

32red casino 320%
Home / Vijesti / Neteller stigao u Hrvatsku!

Neteller stigao u Hrvatsku!

Jedan od najpoznatijih servisa za online plaćanje svoje usluge je proširio na još pet zemalja, među kojima su Hrvatska i Makedonija. Mnogima će ovaj servis olakšati transakcije između gambling stranica, jer transakcije su sigurne i brze.

Neteller je zapravo vrlo sličan Paypalu (koji još u potpunosti nije dostupan HR korisicima) i Moneybookersu, jer radi na istom principu. U posljednje vrijeme sve su češći slučajevi da Moneybookers bez ikakvog konkretnog objašnjenja zatvara račune korisnicima s ovih prostora, zato je Neteller dobrodošao jer na neki način predstavlja alternativu koju korisnici do sada nisu imali. U prošlosti je Neteller uglavnom bio okrenut prema američkom tržištu, ali u posljednje vrijeme u sve većoj mjeri postaje popularan i u ostatku svijeta.

neteller_news

Obavijest na službenim stranicama

Neteller omogućava da novac s vašeg računa prebacite na neki drugi račun (tzv. Peer-to-Peer plaćanje) i naravno omogućava da novac uplaćujete ili isplaćujete s gotovo svih online kladionica, pokera, casina… Ali jedna od najvećih prednosti je mogućnost izdavanja Net+ MasterCard kartice koja je direktno povezana s vašim Neteller računom i s njom možete dizati gotovinu na bankomatu ili plaćati poput svake druge MasterCard kartice.

Vjerujemo da će se ova mogućnost svidjeti većini korisnika jer isplata se provodi u puno kraćem vremenskom periodu, a do gotovine možete doći na bankomatu već isti dan. Ovo je bio samo kratki pregled mogućnosti Netellera, a možete pročitati i kompletan vodič kroz Neteller. Posjetite Netellerove stranice i besplatno otvoriti svoj račun.