10bet
Neteller
Home / Kladionica / Azijski hendikep

Azijski hendikep

Azijski hendikep nudi veliku vrijednost klijentima i potencijalno je manje riskantno od 1X2 načina klađenja. Vi morate izabrati ili favoriziranu momčad da pobijedi hendikep ili izabrati da favorit neće pobijediti hendikep. Azijski hendikep se sastoji od dva dijela, linija hendikepa i Money Line (pobjede ili poraza bez mogućnosti neriješenog rezultata). U nastavku možete pronaći popis svih mogućih izvedbi azijskog hendikepa i kratak opis.

Hendikep (0)
Oklada je dobitna ukoliko momčad na koju se kladite pobijedi u utakmici.Ukoliko rezultat bude neriješen uplata vam se vraća.

Hendikep (+0.25)
Oklada je dobitna ukoliko “vaša” momčad pobijedi.Ukoliko se završi neriješeno,oklada se dijeli na pola – jedan dio se proglašava dobitnim a drugi se smatra kao neriješeno te se ulog vraća na račun.

Hendikep (+0.50)
Oklada je dobitna ukoliko odabrana momčad pobijedi ili utakmica završi neriješeno.

Hendikep (+0.75)
Oklada je dobitna ukoliko vaša momčad pobijedi ili utakmica završi neriješeno.Ukoliko izgubi sa jednim golom razlike gubite 50% od uloženog novca.

Hendikep (+1)
Oklada je dobitna ukoliko vaša momčad pobijedi ili utakmica završi neriješeno.Ukoliko izgubi sa samo jednim golom razlike,ulog će vam biti vraćen.

Hendikep (+1.25)
Oklada je dobitna ukoliko vaša momčad pobijedi ili utakmica završi neriješeno.Ukoliko izgubi sa jednim golom razlike,vaša oklada se dijeli na 2 dijela – jedan dio će biti izgubljen a druga polovica se računa kao nerješeno te će taj dio biti vraćen na račun.

Hendikep (+1.5)
Oklada je dobitna ukoliko vaša momčad pobijedi,ostane neriješeno ili izgubi sa 1 golom razlike.

Hendikep (+1.75)
Oklada je dobitna ukoliko vaša momčad pobijedi,ostane neriješeno ili izgubi sa 1 golom razlike.Ukoliko izgubi sa 2 gola,gubite 50% uloga.

Hendikep (+2)
Oklada je dobitna ukoliko vaša momčad pobijedi,ostane neriješeno ili izgubi sa 1 golom razlike.Ukoliko izgubi sa 2 gola razlike vaš ulog će biti vraćen.

Hendikep (+2.25)
Oklada je dobitna ukoliko vaša momčad pobijedi,ostane neriješeno ili izgubi sa 1 golom razlike.Ukoliko izgubi sa 2 gola vaš ulog se dijeli na pola – Jedan dio će se smatrati izgubljenim dok će se drugi dio računati kao nerješeno te ulog vraćen na račun.

Hendikep (+2.5)
Oklada je dobitna ukoliko vaša momčad pobijedi,ostane neriješeno ili izgubi sa 1 golom razlike ali sa manje od 3 gola razlike.

Hendikep (-0.25)
Oklada je dobitna ukoliko vaša momčad pobijedi sa 1 ili više golova razlike.Ukoliko rezultat bude neriješeno gubite 50% uloga.

Hendikep(-0.5)
Oklada je dobitna ukoliko vaša momčad pobijedi utakmicu.

Hendikep (-0.75)
Oklada je dobitna ukoliko vaša momčad dobije utakmicu sa 1 ili više golova razlike.Ukoliko pobijedi sa samo jednim golom vaš ulog se dijeli na pola – jedna polovica je dobitna ,a druga se računa kao nerješeno te se ulog vraća.

Hendikep (-1)
Dobitna je ukoliko vaša momčad pobijedi sa 2 ili više golova razlike.Ukoliko dobije samo sa jednim ulog se vraća na račun.

Hendikep (-1.25)
Dobitna je u slučaju da vaša momčad pobijedi sa 1 ili više golova razlike.Ukoliko pobijedi samo sa jednim golom,gubite 50% uloga.

Hendikep (-1.50)
Dobitna je ukoliko momčad dobije sa dva ili više golova razlike.

Hendikep(-1.75)
Pobjeđujete ukoliko vaša momčad pobijedi sa gol razlikom od 3 i više golova.Ukoliko pobijedi sa 2 gola,vaša oklada se dijeli na dva dijela – Jedna polovina je dobitna a druga se proglašava kao neriješen rezultat te se ulog vraća.

Hendikep(-2)
Pobjeđujete ukoliko vaša momčad pobijedi sa 3 ili više golova razlike.Ukoliko pobijedi sa tačno 2 gola ulog vam se vraća.

Hendikep (-2.25)
Pobjeđujete ukoliko vaša momčad pobijedi sa 3 ili više gol razlikom.Ukoliko pobijedi sa 2 gola gubite 50% uloga.

Hendikep (-2.50)
Pobjeđujete ukoliko vaša momčad pobijedi sa 3 ili više golova razlike.

-izvor: 10bet.com

FOTO: Neier

 • admin

  Kao što sam već naveo, kod bet365 kladionice se prilikom uplate “zaboravljaju” svi prethodno postignuti golovi i smatra se kao da je trenutni rezultat 0:0… Vrijede sva gore navedena pravila hendikepa i ako ste uplatili pri rezultatu 2:2, a završilo je 2:3, zapravo gleda se kao da je završilo 0:1.

 • ranko

  da malo pojasnim, utakmica koju sam igrao imala je rezultat 2:2, ja sam odigrao 3 way hendikep na domacina, tj. +1, a utakmica je zavrsila 2:3, za gosta, pa me zanima jesam li izgubio ili ce mi se novci, tj. ulog vratti na racun, poz

 • ranko

  zdravo, evo mene opet, zaboravih vas jos nesto upitat, pa ako imate vremena da mi odgovorite, hvala unaprijed, radi se isto o bet 365 kaldionici, samo ovaj put me zanima opcija: 3 way hendikep, odnosno opcije: domacin -1, nerijeseno +1, gost +1, dali se i ovdje pocinje brojiti od nule ili se uvazava trenutno stanje rezultata, poz

 • ranko

  ok, hvala na odgovoru, poz

 • admin

  Kod bet365 kladionice se ignoriraju svi prethodno postignuti golovi, tj. gledaju se samo golovi koji su postignuti nakon što plasirate okladu (rezultat se broji od nule).

 • ranko

  zdravo, imam jedno pitanje, pa ako mozete da mi odgovorite ili ovdje ili na mail: sladunjavi@net.hr, pitanje glasi:ja igram live kladenje na bet365 kladionici, uzmem opciju azijski hendikep +0,5, za momcad koja vodi 2:0, pa mene zanima dali se uvazava trenutno stanje rezultata ili se broji od nule, pa ako moja momcad pobijedi od trenutka kad sam ja odigrao, hvala, poz

 • admin

  U pravu ste. Ali tečaj u tom slučaju neće biti kao prije početka utakmice, nego će biti značajno manji.

 • DoMM

  U pitanju je live kladjenje u gornjem postu, nadam se da ste razumeli..

 • DoMM

  Znaci ovako: Primer – Chelsea vs Man utd, minut 70, Chelsea vodi 1:0. Ja stavljam -0,5 na Chelsea. Utakmica se zavrsi pobedom Chelsea od 1:0 i ja sam dobio okladu ? Jel sam u pravu ?

 • DoMM

  Da li oklada moze da se plasira u bilo kom trenutku utakmice, odnosno da li moze da se odigra pri vodstvu naseg tima od recimo 1:0 ? Jel se vazi taj rezultat 1:0 ili se krece od 0:0 ??

  • admin

   To ovisi da li se utakmica nalazi u ponudi klađenja uživo i tada vrijede standardna pravila azijskog hendikepa.