10bet
Neteller
Unibet UK offer:
bet £20 get £40


Unibet Italiy Seria B

32red casino 320%
Home / Kladionica / Azijski hendikep

Azijski hendikep

Azijski hendikep nudi veliku vrijednost klijentima i potencijalno je manje riskantno od 1X2 načina klađenja. Vi morate izabrati ili favoriziranu momčad da pobijedi hendikep ili izabrati da favorit neće pobijediti hendikep. Azijski hendikep se sastoji od dva dijela, linija hendikepa i Money Line (pobjede ili poraza bez mogućnosti neriješenog rezultata). U nastavku možete pronaći popis svih mogućih izvedbi azijskog hendikepa i kratak opis.

Hendikep (0)
Oklada je dobitna ukoliko momčad na koju se kladite pobijedi u utakmici.Ukoliko rezultat bude neriješen uplata vam se vraća.

Hendikep (+0.25)
Oklada je dobitna ukoliko “vaša” momčad pobijedi.Ukoliko se završi neriješeno,oklada se dijeli na pola – jedan dio se proglašava dobitnim a drugi se smatra kao neriješeno te se ulog vraća na račun.

Hendikep (+0.50)
Oklada je dobitna ukoliko odabrana momčad pobijedi ili utakmica završi neriješeno.

Hendikep (+0.75)
Oklada je dobitna ukoliko vaša momčad pobijedi ili utakmica završi neriješeno.Ukoliko izgubi sa jednim golom razlike gubite 50% od uloženog novca.

Hendikep (+1)
Oklada je dobitna ukoliko vaša momčad pobijedi ili utakmica završi neriješeno.Ukoliko izgubi sa samo jednim golom razlike,ulog će vam biti vraćen.

Hendikep (+1.25)
Oklada je dobitna ukoliko vaša momčad pobijedi ili utakmica završi neriješeno.Ukoliko izgubi sa jednim golom razlike,vaša oklada se dijeli na 2 dijela – jedan dio će biti izgubljen a druga polovica se računa kao nerješeno te će taj dio biti vraćen na račun.

Hendikep (+1.5)
Oklada je dobitna ukoliko vaša momčad pobijedi,ostane neriješeno ili izgubi sa 1 golom razlike.

Hendikep (+1.75)
Oklada je dobitna ukoliko vaša momčad pobijedi,ostane neriješeno ili izgubi sa 1 golom razlike.Ukoliko izgubi sa 2 gola,gubite 50% uloga.

Hendikep (+2)
Oklada je dobitna ukoliko vaša momčad pobijedi,ostane neriješeno ili izgubi sa 1 golom razlike.Ukoliko izgubi sa 2 gola razlike vaš ulog će biti vraćen.

Hendikep (+2.25)
Oklada je dobitna ukoliko vaša momčad pobijedi,ostane neriješeno ili izgubi sa 1 golom razlike.Ukoliko izgubi sa 2 gola vaš ulog se dijeli na pola – Jedan dio će se smatrati izgubljenim dok će se drugi dio računati kao nerješeno te ulog vraćen na račun.

Hendikep (+2.5)
Oklada je dobitna ukoliko vaša momčad pobijedi,ostane neriješeno ili izgubi sa 1 golom razlike ali sa manje od 3 gola razlike.

Hendikep (-0.25)
Oklada je dobitna ukoliko vaša momčad pobijedi sa 1 ili više golova razlike.Ukoliko rezultat bude neriješeno gubite 50% uloga.

Hendikep(-0.5)
Oklada je dobitna ukoliko vaša momčad pobijedi utakmicu.

Hendikep (-0.75)
Oklada je dobitna ukoliko vaša momčad dobije utakmicu sa 1 ili više golova razlike.Ukoliko pobijedi sa samo jednim golom vaš ulog se dijeli na pola – jedna polovica je dobitna ,a druga se računa kao nerješeno te se ulog vraća.

Hendikep (-1)
Dobitna je ukoliko vaša momčad pobijedi sa 2 ili više golova razlike.Ukoliko dobije samo sa jednim ulog se vraća na račun.

Hendikep (-1.25)
Dobitna je u slučaju da vaša momčad pobijedi sa 1 ili više golova razlike.Ukoliko pobijedi samo sa jednim golom,gubite 50% uloga.

Hendikep (-1.50)
Dobitna je ukoliko momčad dobije sa dva ili više golova razlike.

Hendikep(-1.75)
Pobjeđujete ukoliko vaša momčad pobijedi sa gol razlikom od 3 i više golova.Ukoliko pobijedi sa 2 gola,vaša oklada se dijeli na dva dijela – Jedna polovina je dobitna a druga se proglašava kao neriješen rezultat te se ulog vraća.

Hendikep(-2)
Pobjeđujete ukoliko vaša momčad pobijedi sa 3 ili više golova razlike.Ukoliko pobijedi sa tačno 2 gola ulog vam se vraća.

Hendikep (-2.25)
Pobjeđujete ukoliko vaša momčad pobijedi sa 3 ili više gol razlikom.Ukoliko pobijedi sa 2 gola gubite 50% uloga.

Hendikep (-2.50)
Pobjeđujete ukoliko vaša momčad pobijedi sa 3 ili više golova razlike.

-izvor: 10bet.com

FOTO: Neier