10bet
Neteller
Unibet UK offer:
bet £20 get £40


Unibet Italiy Seria B

32red casino 320%
Home / Kladionica / Kako okrenuti bonus?

Kako okrenuti bonus?

Većina kladionica nudi pogodnosti za nove igrače u obliku bonusa. Bonusi se najčešće odnose na prvu uplatu, ali to ne mora uvijek biti slučaj.

Najveći problem je pravilno shvaćanje uvjeta i pravila bonusa koji su obično navedeni sitnim slovima na dnu stranice. Jednan od glavnih uvjeta svakog bonusa je pravilo “okretanja” bonusa prije njegove isplate. Ovim pravilom kladionice se štite od namjernog iskorištavanja bonusa, jer kad pravilo ne bi postojalo nitko vas ne bi sprječavao da se registirate, dobijete bonus i odmah podignete kompletan iznos.

Kod pravila okretanja bonusa (eng. bonus rollover) kladionica obično postavlja dva uvjeta:

  • minimalni tečaj okretanja 
  • broj potrebnih okretanja

Prvi uvjet određuje ukupni minimalni tečaj koji morate odigrati da bi vam se ta uplata računala, dok drugi uvjet određuje ukupan iznos svih uplata, a on direktno ovisi o visini bonusa.

Primjer:

Kladionica je na bonus od 100 EUR postavila uvjet:

Bonus je potrebno okrenuti 4 puta uz minimalni tečaj 1.80.”

Minimalni tečaj je vrlo jasan. Svaki listić ili single oklade koje budete igrali moraju imati ukupni tečaj od minimalno 1.80, ali koliko morate igrati? To vrlo lako možete izračunati tako da iznos bonusa pomnožite sa brojem potrebnih okretanja: 100 x 4 = 400 EUR. Vrlo bitno je napomenuti da je 400 EUR ukupan zbroj svih vaših oklada koje morate napraviti da biste bonus okrenuli 4 puta. Možete odigrati npr. 4 listića sa ulogom 100 EUR ili 100 listića uloga 4 EUR, jer gleda se ukupan zbroj svih listića koje ste odigrali.

Znači bitno je da listić ima minimalni tečaj od 1.80 i da ukupan zbroj svih uloga na vašim listićima kroz razdoblje okretanja bonusa bude 400 EUR.