10bet
Neteller
Unibet UK offer:
bet £20 get £40


Unibet Italiy Seria B

32red casino 320%
Home / Poker / Jeste li dovoljno jaki?

Jeste li dovoljno jaki?

Mislite da ste solidan poker igrač i da znate dosta o pokeru? Ako je Vaš odgovor pozitivan onda se morate okušati u bwinovom poker turniru s odličnom nagradom od $250.000 i to svaki tjedan!

Sve što Vam je potrebno da se okrunite naslovom prvaka na turniru ChampionChip uz svakotjedni garantirani nagradni fond od $250.000 su žetoni! Ako ste mišljenja da se možete nositi s najboljima, zauzmite odmah mjesto za poker stolom! Sve to možete ostvariti u samo par koraka:

  1. Otvorite bwin Poker client (preuzmite client ili kliknite “Igrajte odmah“).
  2. Odaberite “Sit & Go” ili “Planirani turniri“.
  3. Potražite na popisu turnir ChampionChip. U grafici turnira dolje su prikazani svi relevantni podaci!
  4. Prijavite se za odabrani turnir i pričekajte početak akcije! Sve ostalo je na Vama.
  • Kvalificirati se možete putem Sit & Go turnira, koji počinju čim se za stolom okupi dovoljan broj igrača. Na ovim kvalifikacijskim turnirima možete izravno nastupiti uz buy-in od samo $1, pri čemu uvijek možete odabrati onaj nivo koji Vam najbolje odgovara. Ovo nije baš najlakši put do pobjede, jer ćete se boriti protiv najboljih igrača na bwinu! No nemojte također zaboraviti da u mnogo slučajeva pravilo nema pravila! Pobjednici nikada nisu predvidivi i na početku svi slove kao potencijalni.
  • Želite li zaobići kvalifikacije i izravno se uključiti u finale tada rezervirajte svoje mjesto u ChampionChip finalu uz buy-in od samo $190+10.

ChampionChip finale

– Vrijeme: svake nedjelje u 18:00 sati

– Nagradni fond: $250.000

Testirajte svoje sposobnosti svake nedjelje protiv pravih profesionalaca na bwinu. Jeste li dovoljno jaki da nastupite na turniru ChampionChip? Ovo je Vaša prilika da to dokažete!

Kliknite OVDJE i zaigrajte!