10bet
Neteller
Unibet UK offer:
bet £20 get £40


Unibet Italiy Seria B

32red casino 320%
Home / Poker / PokerStars lansira „Time Tourney“ igre

PokerStars lansira „Time Tourney“ igre

PokerStars je lansirao potpuno novi, brzi i uzbudljivi format turnira pod nazivom Time Tourneys. Za razliku od tradicionalnih turnira sa nekolicinom stolova koji traju dok ne preostane jedan natjecatelj sa svim žetonima, trajanje Time Tourneya je ograničeno. Jednom kada vrijeme istekne, cijeli fond nagrada dijeli se među preostalim natjecateljima u odnosu na iznos žetona koji im je preostao.

Novi format natjecateljima nudi veliki izbor turnira s buy-inovima počevši od $1. Trajanje Time Tourneya kreće se od 15 do 180 minuta, tako da postoje igre za svačiji ukus i preferencije.

“Time Tourney turniri će biti jako zabavni. Često želim sudjelovati u turnirima, ali nisam u prilici igrati satima, tako da je ovaj format savršen. Mislim da će Time Tourneyi biti jako napeti, jer će s otkucavanjem sata biti sve više akcije. Jedva čekam okušati se u njima!“ rekao je Team PokerStars Pro, Bertrand ‘ElkY’ Grospellier.

Karte za besplatno vrijeme na Tourneyu!

Kako bi obilježio lansiranje Time Tourneya, PokerStars svima pruža priliko da se besplatno okušaju u novom formatu natjecanja, nudeći karte za turnir u vrijednosti $5.50 svim natjecateljima koji uplate $30 ili više, koristeći kod ‘TIME‘ između 19. i 28. listopada (besplatna karta mora se iskoristiti do 23.59 h ET 28. listopada, a igrači mogu dobiti samo jednu kartu).

Igrači mogu pronaći Time Turneye na PokerStars klijentu putem kartice ‘Tourney' gdje trebaju potražiti turnire koji imaju ikonu štoperice ili ako upišu ‘Time' u Tourney filter.

Za više informacija o Time Tourneyima posjetite PokerStars stranice.