10bet
Neteller
Unibet UK offer:
bet £20 get £40


Unibet Italiy Seria B

32red casino 320%
Home / Poker / World Cup of Poker 2011

World Cup of Poker 2011

Pred nama je Svjetsko prvenstvo u pokeru koje pod organizacijom PokerStarsa okuplja najbolje predstavnike pojedinih zemalja. Kvalifikacije se odigravaju online, dok se finale tradicionalno održava na Bahamima uz prijenos uživo.

Prije dvije godine hrvatski predstavnici Denis Keleman, Denis Obadić, Marko Puškadija, Andrija Vujić i Alessandro Grazia su osvojili izvanredno drugo mjesto i kući ponijeli 70,000$ nagrade. Andrija Vujić je ujedno član Bet-Club Foruma (vujo) gdje je s nama podijelio svoje dojmove i fotografije s natjecanja.

World Cup of Poker (WCP) vam omogućava da predstavljate svoju državu na jednom od najvećih događaja. Još bolje, sedam država koje se probiju kroz natjecanje po grupama nastupit će na finalu uživo koje će se održati na Bahamima u sklopu serije PokerStars Caribbean Adventure (PCA) 2012.

1. krug kvalifikacija održat će se 20. i 21. kolovoza kada imate priliku izboriti svoje mjesto u reprezentaciji. Svaka ekipa sastoji se od napadača, veznjaka, obrambenog i golmana – poput nogometne momčadi! Svaka pozicija u ekipi ima svoj vlastiti kvalifikacijski turnir kroz niz različitih buy-in razina, od besplatnih ili već za samo 1,10 $. Kako biste se prijavili za 1. krug kvalifikacija otvorite predvorje PokerStarsa i kliknite na ‘Događaji' i ‘World Cup'.

2. krug – krug izbacivanja – Četiri igrača odabrana za pojedinu reprezentaciju (osvajanjem svog turnira u 1. krugu) nakon toga borit će se protiv igrača iz ostalih država u svojoj regionalnog grupi koji su u svojoj državi osvojili mjesto u reprezentaciji na istoj toj poziciji. Država koja najbolje prođe kroz sva četiri turnira osvojit će svoju grupu i samim time se plasirati na turnir uživo koji će se održati u sklopu serije PCA (ukupno sedam ekipa proći će svoju grupu).

3. krug – finale uživo – Sedam osvajača 2. kruga biti će pozvani na finale uživo koje će se u siječnju 2012. godine održati na Bahamima u sklopu serije PokerStars Caribbean Adventure (PCA).

Više informacija o turniru možete saznati na PokerStars stranicama.