10bet
Neteller
Unibet UK offer:
bet £20 get £40


Unibet Italiy Seria B

32red casino 320%
Home / Recenzije / Kladionice / Ladbrokes kladionica

Ladbrokes kladionica

Ladbrokes
Jedna od napoznatijih engleskih kladionica koja je osnovana davne 1886. godine. Trenutno imaju preko 16.000 zaposlenika u šest zemalja, a osim online usluga imaju i preko 2700 poslovnica u Velikoj Britaniji, Irskoj, Belgiji i Španjolskoj. Svoje usluge nude na čak 18 jezika među kojima se nalazi i hrvatska verzija. O kvaliteti ove kladionice govore i brojne nagrade nezavisnih časopisa eGaming Review i Gambling Online, među kojima je i nagrada za najbolju kladionicu Velike Britanije. Web stranica je vrlo jednostavnog i standardnog dizajna, tako da ćete se bez problema snaći već i pri uplati svoje prve oklade.

Otvaranje računa:

Klikom na link “OTVORITE RAČUN” koji se nalazi pri vrhu stvarine, otvara vam se stranica gdje unosite svoje osobne podatke. Nakon potvrde unosa automatski ste logirani u svoj račun i spremni ste za uplatu sredstava za klađenje.

Transakcije:

Mogućnosti uplate:

  • Kreditna kartica
  • Neteller
  • Bankovna uplata / Ček
  • Moneybookers
  • ClickandBuy

Minimalna uplata iznosi 10 €, dok je minimalni ulog 0.11 €.

Mogućnosti isplate:

  • Kreditna kartica
  • Neteller
  • Bankovna isplata / Ček
  • Moneybookers
  • ClickandBuy

Preporučuje se da koristite istu medotu za uplate i isplate. Ako novac uplatite kreditnom karticom nećete moći isplatiti na npr. Moneybookers, nego morate isplatiti na račun vaše kreditne kartice (bankovna isplata).

Ponuda i tečajevi:

Ponuda kladionice je vrlo široka, tako da ćete naći veliki broj raznih sportskih događaja na koje možete stavljati svoje oklade. Također u ponudi se mogu pronaći i brojne “nesportske” oklade tipa klađenje na političke izbore, razne TV emisije kao Ples sa zvijezdama, a mogu se pronaći i pomalo bizarne oklade tipa “Koje godine će Facebook dosegnuti milijardu korisnika”. Ponuđeni tečajevi su bolji od prosjeka, a ponuda susreta za klađenje uživo je također dosta dobra.

Korisnička podrška:

Korisniča podrška dostupna je putem e-maila i telefona na engleskom jeziku, dok je na hrvatskom jeziku dostupna samo podrška putem e-maila. Traženi odgovor ćete dobiti u roku od 24 sata.

Ostali sadržaji:

Osim sportskog klađenja sreću možete iskušati u casinu, za poker stolom ili preko jedne od brojnih i zabavnih virtualnih igara.

Ukupni dojam:

Kladionica koja nije slučajno proglašena za jednu od najboljih engleskih kladionica. Sama činjenica da postoje već preko 120 godina ulijeva povjerenje u pošten i korektan način poslovanja. Web stranica možda nije najatraktivnijeg izgleda, ali sadrži sve što je potrebno da bi brzo i jednostavno postavili svoju okladu na neki od brojnih susreta iz ponude ove kladionice.

Ladbrokes – http://www.ladbrokes.com
Plus ponuda, jednostavnost, tradicija i pouzdanost
Minus korisnička podrška na HR jeziku
+ Ocjena: 4