10bet
Neteller
Unibet UK offer:
bet £20 get £40


Unibet Italiy Seria B

32red casino 320%
Home / Vijesti / EURO 2012 je pred vratima – spremni?

EURO 2012 je pred vratima – spremni?

Otprilike dva tjedna nas dijeli do početka najvažnijeg nogometnog događaja godine – početka Europskog prvenstva u nogometu koje se ove godine održava u Ukrajini i Poljskoj. Kao što nogometaši imaju svoje pripreme, tako i ljubitelji nogometa imaju svoje procedure. Ovdje se nećemo baviti nabavkom piva, grickalica i novog televizora, jer to se podrazumijeva. Pravo pitanje je gdje ćete postavljati svoje oklade i koju kladionicu izabrati.

Dok većina još uvijek preferira lokalne kladionice, naša je preporuka da iskoristite sve prednosti 21. stoljeća i svoje oklade postavljate putem interneta. Naravno, prednosti su mnoge i nema razloga ne iskoristiti tu mogućnost. Skoro sve domaće kladionice imaju tu mogućnost, a ako želite dodatni bonus ili specijalne ponude, najbolje je izabrati jednu od stranih online kladionica, jer domaće još nemaju naviku nagrađivati svoje korisnike.

Bonusi i specijalne ponude su uglavnom namijenjene novim korisnicima, ali većina kladionica će imati specijalne ponude tijekom prvenstva i za postojeće korisnike. Također je bitno odabrati odgovarajući model uplate na račun i uplatu treba obaviti na vrijeme tako da novac bude spreman na računu kladionice.

Kod odabira kladionice nema nekog posebnog pravila, jer to je dosta subjektivna stvar, ali postoje neke smjernice kojih biste se trebali držati. Ukoliko više preferirate hrvatski jezik, odaberite kladionicu koja usluge nude na hrvatskom jeziku. Svakako pregledajte ponudu i ponuđene tečajeve, ali ključni faktor za većinu je iznos bonusa dobrodošlice. U svakom slučaju vrijedi iskoristiti dobar bonus jer time već na početku možete imati udvostručenu uplatu. Izbor provjerenih bonusa ponuda možete pronaći ovdje.

Obavite pripreme na vrijeme tako da od 08. lipnja možete u miru uživati u svim utakmicama Europskog nogometnog prvenstva.