10bet
Neteller
Unibet UK offer:
bet £20 get £40


Unibet Italiy Seria B

32red casino 320%
Home / Online Vodič / Neteller – kompletan vodič

Neteller – kompletan vodič

Otvaranje računa

Da bi koristili Neteller usluge ne morate plaćati nikakvu mjesečnu ili godišnju članarinu (kao kod nekih kreditnih kartica). Dovoljno je otvoriti besplatan račun, a to možete učiniti klikom OVDJE. Nakon otvaranja računa moguće je da ćete primiti verifikacijski telefonski poziv od stane Neteller osoblja koje će kroz par jednostavnih pitanja (uglavnom će vas pitati za podatke koje ste unijeli pri registraciji) potvrditi vaš račun. Ovo se radi iz sigurnosnih razloga i savim je uobičajena metoda. Dodatno kasnije mogu zatražiti da im pošaljete putem e-maila ili faksa presliku nekog dokumenta, kao što u banci rade kopiju vaše osobne prilikom otvaranja računa. Nakon otvaranja računa morate uplatiti sredstva koja ćete koristiti.

Uplata novaca na račun

Od praznog računa i nema velike koristi, zato za nadoplatu računa na Netelleru imate nekoliko opcija:

  • Uplata putem kartice (Visa, Visa Electron, Maestro, MasterCard) – vjerojatno jedan od najboljih načina jer uz minimalnu naknadu od 1-2% novac će odmah biti na vašem računu.
  • Uplata bankovnim transferom – ovu opciju koristite samo ako vam niti jedna druga ne odgovara. Novac “putuje” 3-5 radnih dana i obično se plaća dosta velika naknada na transfer.
  • Uplata isplatom s neke od stranica – iako možda čudno zvuči, nije greška u pisanju. Ukoliko imate novaca na nekoj od stranica koje posluju s Netellerom možete zatražiti isplatu na vaš račun i tako ga po prvi put nadoplatiti. Problem se može pojaviti ukoliko stranica na kojoj imate novce ne želi isplatiti novac putem metode kojom niste uplatili. Na primjer ako uplatite karticom na neku od kladionica, oni mogu zahtijevati da isplata bude isključivo na karticu kojom ste uplatili, a ne na neki drugi način.
  • Primanje uplate s drugog računa – ukoliko neki vaš prijatelj ili poznanik već ima otvoren račun na kojem su sredstva, on vam može poslati novce sa svog Neteller računa na vaš račun uz naknadu od 1.9% za uslugu transfera. Uplata novaca na račun

Novac je na računu, što sad?

Kada imate dostupna sredstva na svom računu onda bez problema možete izvršavati uplate na skoro sve online kladionice, poker sobe i casina. Dovoljno je priliko uplate na neku od stranica odabrati Neteller kao metodu uplate. Zatim unijeti vaš broj Neteller računa, sigurnosti broj (Secure Id) koji ste primili na e-mail prilikom registracije i željeni iznos. Novci će za par sekundi biti uplaćeni i spremni su za igru.

Net+ kartica i virtualna kartica

Sada slijedi ono zašto je Neteller odličan izbor – Net+ kartica. Radi se o fizičkoj MasterCard kartici koju možete zatražiti i koja je direktno povezana s vašim Neteller računom. Na taj način možete na bilo kojem bankomatu kod nas ili u svijetu podizati gotovinu direktno sa svog računa uz određene naknade o kojima će biti riječi u nastavku.

Net+ MasterCard kartica

Druga opcija su virtualne Net+ MasterCard kartice koje možete generirati kada se logirate u svoj račun. Radi se o “jednokratnim” karticama koje generirate za kupovinu kod ne baš pouzdanih internet trgovina ili ako želite kupovati na internetu uz potpunu sigurnost i zaštitu od neovlaštenog pristupa sredstvima. Svaka generirana kartica se može upotrijebiti samo kod jednog prodavača koji ju je koristio za prvu transakciju. Za svakog drugog ćete morati generirati novi broj virtualne kartice.

Ovaj vodič se sastoji od tri dijela:

  1. Uvod u Neteller
  2. Otvaranje i nadoplata računa
  3. Podizanje gotovine na bankomatu