Jump to content

Recommended Posts

Posted
  On 8/6/2010 at 3:32 PM, 'Tuto' said:

Prognoze (prvih 10 sa Expekt.com lige) -  :nije:

Analize (kad ih ima) -  http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/81Bet-Club_forum.gif

Savjeti (za sve šta se pita dobije se odgovor) -  :uredu:

Znam Tuto, ovaj forum je the best po tom pitanju, ali posto smo svi kladionicari, mislio sam da li neko ima jos neki sajt u rukavu koji je dobar, koji bi mogao da pomogne oko izbora ( odabira parova....

Posted (edited)
  On 8/6/2010 at 1:03 PM, 'Sector' said:

Ovaj bet-at-home je bas sranje. Nisu mi dali vise da ih derem! A sada nastavljam da trazim zicere za takmicenje.

Posted Image

Sectore, ovakvo blamiranje nikad nisam vidio.

Čovjek je na bah kliknuo link prijava gosta pitaj Boga kad, malo editirao i valjda izvukao link od nekud gdje se sjetio da je prodavao to sranje.

Evo moje ''stanje'' po tom pitanju:

post-4291-008336700 1281109912_thumb.jpg

Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image

Ja sam se čudio kad sam se tek registrirao na :nije: zašto su ovog čovjeka sprdali neki forumaši, al danas sam se uvjerio.Sramota

Edited by c4nton4
Posted

Zdravo bili i veseli ,

vidim da komedije na ovim stranicama ne nedostaje.

Sto rece onaj Delboj

Sledece godine u ovo vreme i ja cu biti milioner ????

Posted (edited)
  On 8/6/2010 at 4:03 PM, 'Dusko' said:

Cantona Posted Image

Jesi skužio da je sarkazam u pitanju? :nije:

On 8/6/2010 at 4:04 PM, 'euro' said:

Zdravo bili i veseli ,

vidim da komedije na ovim stranicama ne nedostaje.

Sto rece onaj Delboj

Sledece godine u ovo vreme i ja cu biti milioner ????

Jel imaš ti koji milijun za pokazat ovdje.Ja preporučam da svi stavljamo screenshot svojih milijunskih kladiteljskih računa i imovine stečene unutar tjedan dana.Evo ja krećem sa slikom svoje pile.Kupio sam naravno rabljeni auto, pa nisam milijarder.Ja sam sitni milijunaš

Posted Image

Edited by c4nton4
Posted
  On 8/6/2010 at 4:20 PM, 'Dusko' said:

ej momcovi trenutno igram rulet na expekt, pozelite mi srecu Posted ImagePosted ImagePosted Image

Sretno.Imaš sisteme od kolege baptiste za rulet u istoimenom topicu.Ako te zanima

On 8/6/2010 at 4:21 PM, 'Davor_92' said:

:nije:http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/77tooth.gif :uredu:

Imam i ja još na par azijskih kladionica di igram za veliku lovu, ovaj account mi je za zezanciju :uredu:

Nisam niti sumnjao.Idem stavit sad na neki over par desetaka tisuća Eura.Nije me strah jer u Expekt ligi i na Bwin takmičenju možda završim u nagradama :uredu: