Jump to content

Recommended Posts

Posted
  On 11/10/2012 at 8:17 PM, 'silly_bet' said:

Ako se ne varam Utd ponekad igra u plavim dresovima.

Takvi su im najbolji hehe

Svaka cast za preokret Uniteda...

• Replies 98
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted (edited)
  On 11/10/2012 at 10:04 PM, 'Dinno' said:

Takvi su im najbolji hehe

Svaka cast za preokret Uniteda...

jel dobila Osasuna, jeste... hoce li Malaga opet kiksat, hoce... i ti opet neces da slusas sta ti govorim a ja veca budala pa slusam tebe umjesto sebe :smile_redcard: sad sam mogo imat dva dobitna listica umjesto jednog :icon_mad:

Edited by Nadrealista
Posted
  On 11/10/2012 at 10:20 PM, 'Nadrealista' said:

jel dobila Osasuna, jeste... hoce li Malaga opet kiksat, hoce... i ti opet neces da slusas sta ti govorim a ja veca budala pa slusam tebe umjesto sebe :smile_redcard: sad sam mogo imat dva dobitna listica umjesto jednog :icon_mad:

hajde ba ne zezaj, prepisao si danas parova i parova, a ti se uhvatio dva para :icon_biggrin:

Posted
  On 11/10/2012 at 10:30 PM, 'Dinno' said:

hajde ba ne zezaj, prepisao si danas parova i parova, a ti se uhvatio dva para :icon_biggrin:

ono sto sam prepiso od tebe to cu i pasti na Malagi :50yes: a ono sto sam odigro iz svoje glave to sam vec proso :icon_surprised:

Posted
  On 11/10/2012 at 10:45 PM, 'Nadrealista' said:

ono sto sam prepiso od tebe to cu i pasti na Malagi :50yes: a ono sto sam odigro iz svoje glave to sam vec proso :icon_surprised:

Jebi ga, ja odigrao X2 na sociedad i skoro zaradio isto, kao da je Malaga pobijedila :icon_biggrin:

Posted
  On 11/10/2012 at 11:28 PM, 'FamilyGuy' said:

Nogomet je donio neki dobitak danas, da vidimo što donosi NBA . Sretno svima :71snoozer_09:

sinoc me obori samo Boston, izgubise debili kuci od Filadelfije... veceras parovi ruzni do bola, nisam nista odigro a tebi zelim puno srece :48thumbsup:

Posted
  On 11/11/2012 at 12:06 AM, 'Nadrealista' said:

sinoc me obori samo Boston, izgubise debili kuci od Filadelfije... veceras parovi ruzni do bola, nisam nista odigro a tebi zelim puno srece :48thumbsup:

Jučer je samo Boston od favorita i izgubio. Šteta bilo je 12 favorita koji su prošli obično petkom barem meni budu čudni rezultati u NBA ali jučer je bilo dobro, danas ni meni ponuda nije nešto, ali valjda će biti dobitno hvala na sreći nje nikad dosta :icon_biggrin: