10bet
Neteller
Unibet UK offer:
bet £20 get £40


Unibet Italiy Seria B

32red casino 320%
Home / Poker / Poker turnir u Beču

Poker turnir u Beču

Svjetska poker turneja (World Poker Tour- WPT) polako kuca na vrata Beča, a Vi imate priliku ući kroz ta vrata, igrati, zabaviti se i vratiti se kući s odličnom novčanom nagradom.

Sva dešavanja odvijaju se u Montesino Casinu u Beču od 10.04. do 15.04.2012. godine, a svatko ima priliku kvalificirati se internetom odnosno online poker kvalifikacijama.

Upravo PartyPoker vam daje svakodnevu šansu za kvalifikacije na ovaj odlični događaj. Zaista vrijedi razmisliti i barem probati zaigrati kvalifikacijske turnire jer na njima ne možete izgubiti ništa a možete dobiti sve! Nemojte smetnuti s uma da nagradu od $7000 i zbog toga se isplati barem probati, jer ne zaboravite poker pravilo koje vrijedi u jako puno slučajeva a to je da pravila nema tj. da je poker igra u kojoj svi imaju šansu!

Kvalificirati se možete već od $1!

 1. Otvorite svoj korisnički račun.
 2. Prijavite se korisničkim imenom i lozinkom.
 3. Krenite s dnevnim kvalifikacijama koji imaju više kategorija.

Kvalifikacijske razine:

 • Na prvu kvalifikacijsku razinu možete doći besplatno ako spadate među 25 najboljih igrača. Drugi načini su igranje kvalifikacijskih turnira s ulozima od $1 ili $6 sve dok ne zaradite $40.
 • Nakon zarađenih $40 ispunili ste uvjete za dnevne kvalifikacijske turnire koji se održavaju svakodnevno u 13:45 i 20:45 sati. Vi možete i direktno pristupiti ovim turnirima ako vaš ulog iznosi $40. Cilj ove razine kvalifikacija je zaraditi $375 gdje ste ostvarili uvjete za kvalifikacije koje se održavaju svake nedjelje u 15:20 sati.
 • Na zadnjem kvalifikacijskom turniru koji se održava nedjeljom potrebno je osvojiti $7000 i automatski ste osvojili paket za poker spektakl u Beču!

WPT Beč paket uključuje:

 • buy-in za Main Event od $4.700
 • smještaj u hotelu za 6 noćenja
 • $900 za ostale troškove i džeparac

Datum putovanja: od 10.04 – 15.04.2012. godine

Akcija traje: od 23.01. do 25.03.2012. godine

Uvjeti sudjelovanja:

 • Svatko može osvojiti više od jednog paketa u ovoj promociji.
 • Osvojeni paket nije prenosiv i ne može se novčano isplatit.
 • Osvajanjem paketa suglasni ste da ćete otputovati u Beč na glavni turnir o svom trošku i eventualne posljedice sami snosite.

Kliknite OVDJE i zaigrajte!