10bet
Neteller
Unibet UK offer:
bet £20 get £40


Unibet Italiy Seria B

32red casino 320%
Home / Vijesti / Borussia Dortmund – Bayern München

Borussia Dortmund – Bayern München

Večeras se u Londonu u njemačkom finalu Lige prvaka sastaju momčadi Dortmunda i Bayerna. Dva velika iznenađenja koja su iz natjecanja izbacila i puno skuplje ekipe poput Barcelone ili Real Madrida, ali svi znamo da nogomet nije igra brojki i pobjeda se mora dokazati na terenu.

U večerašnjem susretu Bayern je veliki favorit, izbacili su Barcelonu rezultatom 4:0 i 3:0 na gostovanju, čime se malo koja ekipa može pohvaliti. Također cijelu sezonu igraju dobro i samo večerašnja pobjeda im fali da zaokruže cijelu sezonu i stave točku na i.

U međusobnim susretima Bayern vodi sa 39 pobjeda, 27 susreta je završilo neodlučeno, a ekipa iz Dortmunda je slavila 20 puta. U ovom slučaju svi ovi statistički podaci ne moraju značiti ništa, jer kad je riječ o nečemu velikom poput finala Lige prvaka favorit zapravo ne postoji. Svaki igrač na terenu će biti posebno motiviran i zasigurno će pružiti odličnu partiju, a nijanse će odlučiti.

Iako je proglašen favoritom Bayern u ovom susretu ima na sebi i taj pritisak da moraju pobijediti jer samo pobjeda će sezonu učiniti savršenom. Ekipa Dortmunda zasigurno ima manje toga za izgubiti u večerašnjem finalu, ali zato mogu dobiti puno više. Uspječi su izbaciti Real Madrid, a par puta su bili na rubu ispadanja (Malaga). Zadnja četiri Bundesliga susreta im također nisu išla po planu, ali sve se može promijeniti večeras.

Iako je Bayern favorit na papiru, tečaj od 5.00 na pobjedu B. Dortmund svakako treba iskoristiti, jer motivacije im sigurno neće nedostajati.