10bet
Neteller
Unibet UK offer:
bet £20 get £40


Unibet Italiy Seria B

32red casino 320%
Home / Vijesti / Kreće ComeOn Bet Survivor

Kreće ComeOn Bet Survivor

ComeOn kladionica je za početak godine pripremila vrlo zanimljivu promociju koja je dostupna svim igračima s otvorenim računom na njihovoj stranici. Fond nagrada iznosi 30.000 EUR, a samo natjecanje traje 23 dana. Natjecanje je vrlo jednostavno, zapravo svaki dan morate postaviti po jednu okladu koja zadovoljava minimalne uvjete i svi koji to učine svaki dan kroz 23 dana natjecanja na kraju dijele ukupni fond nagrada.

Za početak je potrebno uplatiti jednu kvalifikacijsku okladu do 09. siječnja. Kvalifikacijska oklade i sve ostale oklade moraju iznositi barem 10 EUR i minimalni tečaj mora biti 2.00 da bi se oklada računala za ovo natjecanje. Od 10. siječnja, pa do 01. veljače svaki dan je potrebno uplatiti barem jednu odkladu od 10 EUR na min. tečaj 2.00 i svi koji to učine svaki dan na kraju dijele fond od 30.000 EUR.

Zbilja zanimljiva promocija i još se stignete uključiti u ovo natjecanje jer u njemu mogu sudjelovati svi postojeći i novi korisnici ComeOn kladionice. Ukoliko nemate račun, možete ga otvoriti klikom OVDJE.