10bet
Neteller
Unibet UK offer:
bet £20 get £40


Unibet Italiy Seria B

32red casino 320%
Home / Vijesti / Oni se bore za prolaz, vi osvajate VIP ulaznice

Oni se bore za prolaz, vi osvajate VIP ulaznice

Uzvratna utakmica između Manchester Uniteda i Real Madrida biti će pravi spektakl. Na Old Traffordu će pasti odluka o četvrtfinalistu Lige prvaka. Kladionica bwin je sponzor oba kluba i za ovu utakmicu je pripremila izvrsnu promociju za sve svoje igrače.

Odaberite svog favorita i kladite se u iznosu od barem 5 EUR. Ako Vaša oklada bude dobitna, imat ćete priliku osvojiti 2 VIP ulaznice za njihovu domaću utakmicu u sljedećem krugu ovog natjecanja.

Na primjer: navijač Manchester Uniteda i uvjereni ste da će oni proći u sljedeći krug. Kladite se na takav ishod! Ako ste u pravu, sudjelovat ćete u izvlačenju i imati priliku ugrabiti 2 VIP ulaznice za njihovu sljedeću domaću utakmicu na najvećem nogometnom natjecanju Europe!

Međutim, ne misle svi da su Crveni vragovi najbolji klub i stoga možete podržati Real Madrid. Princip je isti! Kladite se na njih i ako se oni kvalificiraju, sudjelovat ćete u izvlačenju za 2 VIP ulaznice za njihovu domaću utakmicu u sljedećem krugu.

 

Pravila igre:

  • Za sudjelovanje u ovoj promociji morate uplatiti najmanje jednu okladu putem bwin stranice za sportsko klađenje na bwin.com koja zadovoljava sljedeće uvjete (“prikladne oklade”):
  • Za ovu promociju računaju se pojedinačne i kombinirane oklade.
  • Uplatite okladu od najmanje 5 EUR na utakmicu između Manchester Uniteda i Real Madrida tijekom perioda promocije, da će se momčad kvalificirati u četvrtfinale Lige prvaka.
  • Ako se Manchester United kvalificira za četvrtfinale Lige prvaka, za svaku prikladnu okladu koju uplatite na tu momčad dobivate srećku za nagradno izvlačenje. Dobitnik tog izvlačenja imat će priliku sudjelovati s jednim pratiteljem u ekskluzivnom VIP iskustvu tijekom iduće domaće utakmice Manchester Uniteda u Ligi prvaka na Old Trafford plus osvaja ukupno 500 EUR džeparca.
  • Ako se Real Madrid kvalificira za četvrtfinale Lige prvaka, za svaku prikladnu okladu koju uplatite na tu momčad dobivate srećku za nagradno izvlačenje. Dobitnik tog izvlačenja imat će priliku sudjelovati s jednim pratiteljem u ekskluzivnom VIP iskustvu tijekom iduće domaće utakmice Real Madrida na Estadio Santiago Bernabéu plus osvaja ukupno 500 EUR džeparca.

FOTO: bwin.com