10bet
Neteller
Unibet UK offer:
bet £20 get £40


Unibet Italiy Seria B

32red casino 320%
Home / Kladionica / Mobilno klađenje – kladionica u pokretu

Mobilno klađenje – kladionica u pokretu

Klađenje putem mobilnih uređaja postoji već dugo, ali broj korisnika koji je plasirao svoje oklade ovim putem je bio jako malen, tako da kladionice nisu posvećivale previše vremena razvoju svojih mobilnih stranica. Dolaskom modernih mobitela, koji su zapravo kao mala računala i kojima bez problema pristupate internetu, stvar se drastično promijenila.

Danas više manje sve kladionice imaju mobilnu verziju svojih stranica koja je posebno prilagođena za što lakši pristup putem mobitela. To znači da je sučelje stranice dosta pojednostavljeno i nudi osnovne informacije koje su potrebne da plasirate svoju okladu. Posebno se pazi i na minimalistički dizajn bez nepotrebnih stvari koje će trošiti promet vašeg mobilnog interneta. Neke kladionice čak nude i posebne bonus ponude korisnicima koji svoje oklade plasiraju putem mobitela.

Prednosti ovakvog načina plasiranja oklada su i više neko očite. To možete činiti u bilo koje vrijeme, na bilo kojem mjesto koje je pokriveno signalom. Dok pratite utakmicu sa tribina možete u potpunosti uživati u atmosferi, a putem mobitela i live klađenja u u pravom trenutku plasirati svoju okladu.

U nastavku pogledajte neka od najboljih mobilnih rješenja: